Rolgordijnen 

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind u een passend rolgordijn. U kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruime en voor elk raam vind u een passend rolgordijn.

 
Indeling in modetrends

Ukunt uw eigen rolgordijn samenstellen met tailor made opties. Alle tailor made opties zijn onderverdeeld in de nieuwste woontrends: design, stijlvol, romantisch, puur, industrieel en kleurrijk. Met de bijzondere stoffen en stiksels, flitsende trendkleuren en hippe accessoires, zoals ringen en knopen, stelt u voor elke woonstijl het perfecte rolgordijn samen.

 

Kies voor rolgordijnen en vraag in onze winkel naar de collectie bécé rolgordijnen. Wij tonen u graag

onze veelzijdige collectie rolgordijnen. 

Duo rolgordijnen

Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Kies dan voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je zelf de gewenste lichtinval.


Strak en stijlvol
Het duo rolgordijn is een bijzonder product. Het bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen.

Kies jouw lichtinval
Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Je bepaalt zelf jouw lichtinval in huis door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen.


Luxe wevingen

Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn.


Optionele stijlvolle afwerking

Het optionele, luxe RVS design cassette met de bijbehorende RVS kettinghanger geven het duo rolgordijn een stijlvolle afwerking. 


Nieuw! XL en XXL banen

Nieuw in de collectie duo rolgordijnen zijn de stoffen met brede banen van maar liefst 25 cm en 40 cm. Deze bijzonder brede banen geven het interieur een imposante uitstraling!

 

Vraag in onze winkel naar de collectie duo rolgordijnen van bécé. Wij tonen u graag deze mooie collectie

Vouwgordijnen

 

Vouwgordijnen en gordijnen geven je interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen en gordijnen is bijzonder, met schitterende stoffen en unieke details. Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kun je altijd mooi en makkelijk een passende combinatie maken.

 

Plooien

De gordijnen in onze collectie zijn leverbaar in verschillende plooien: enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi en wave plooi. Ook zijn de verkrijgbaar met ringen.

 

Voeren

Door je gordijnen te voeren valt de stof nog mooier. Kies een isolerende voering, een decoratieve contrasterende voering of een verduisterende voering voor de slaapkamer.

 

Decoratieve accessoires

Stel een uniek vouwgordijn samen met decoratieve accessoires, zoals koperen ringen, een opvallende bies, mooie stiksels of een stoere houten onderlat. Op maat gemaakt naar jouw smaak.

 

Kies voor vouwgordijnen en vraag in onze winkel naar de collectie bécé rolgordijnen. Wij tonen je graag onze veelzijdige collectie rolgordijnen.  

Horizontale jaloezieën 

In onze collectie vind je houten jaloezieën in meer dan 30 prachtige kleuren. Houten jaloezieën geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten hebben elk een uniek karakter en uitstraling en zijn daardoor sfeermakers bij uitstek!

Lamelbreedte
Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect.


Ladderband

Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

Kies voor horizontale jaloezieën en vraag in onze winkel naar de collectie bécé horizontale jaloezieën.  

Verticale jaloezieën

Herontdek de verticale jaloezie en zie hoe deze zich heeft getransformeerd naar een eigentijds, vrouwelijk product.

Functioneel en compleet
Deze collectie heeft een aantal bijzondere, heel opvallende items. De collectie is zeer compleet met maar liefst 275 kleuren in stof, kunststof en aluminium in veel verschillende lamelbreedten.

Groots

Groot en bijzonder zijn de 250 mm lamellen. Je kunt ook kiezen voor een double-faced stof, die aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant. Voor een bijzondere 'finishing touch' kies je voor een houten of aluminium decoratiestrip.

Voor de meest uiteenlopende raamvormen
Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, lichtkoepels, erkers en toogramen.


Vlinderjaloezieën

 

De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Unieke lamellen
De  lamellen  van  de  vlinderjaloezie  bestaan  uit  dubbelgevouwen  banen  textiel  met  de  vouw  aan  de  interieurzijde.  De  lamellen  kunnen  uitvouwen  zoals  een  vlinder z’n vleugels uitvouwt. Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Speel met lichtinval

Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.

Kies jouw kleur

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u

verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De vlinderjaloezie is daarnaast ook in leerlook verkrijgbaar. Deze look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.
 

Wilt u meer informatie, vraag er dan na in onze winkel. Kijk ook eens op www.vlinderjaloezie.nl 


Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn heel stijlvol voor schuifpuien, openslaande deuren en voor grote, hoge ramen.

Het grootse effect dat een paneelgordijn creëert voor je raam is sensationeel.

Meer dan raamdecoratie

Paneelgordijnen  zijn  zoveel  meer  dan  alleen  raamdecoratie.  Ze  zijn  namelijk  ook  heel  geschikt  om  op een  eigentijdse,  speelse  manier  één  ruimte  op  te  delen in  twee.  Met  een  paneelgordijn  als  roomdivider  tussen hal en garderobe blijven jassen en schoenen buiten zicht, als je keuken en woonkamer scheidt kun je de afwas na een feestje gerust een keer op het aanrecht laten staan.

En  wil  je  niet  meteen  in  een  open  kast  kunnen  kijken? Ook hiervoor is gebruik van een paneelgordijn de ideale oplossing.  

Unieke combinaties

Je  kunt  zelf  jouw  unieke  paneelgordijn  samenstellen,  door  verschillende  paneelstoffen  en/of  kleuren in één paneelgordijn te combineren. Helemaal naar jouw wens. Laat je verrassen door het uitgebreide en gevarieerde stoffenaanbod van de paneelgordijnen collectie. Met een fris bloemendessin is het elke dag lente, met sprankelende kleuren is het elke dag feest. En een 

natuurlijk tintje zorgt voor een oase van rust in huis. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.
Plisségordijnen


Vind jouw plisségordijn
Ontdek de mogelijkheden van plissé- en dupligordijnen. Plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor vrijwel  elke  raamvorm,  van  driehoeksramen  en trapeziumramen tot ronde ramen en serres. De  collectie  bestaat  uit  meer  dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante,  lichtdoorlatende  en verduisterende stoffen. Daarnaast hebben weer ervoor gezorgd dat de stoffen, koorden en profielkleuren perfect zijn afgestemd op de uitgekozen stoftint.

Plissé- of dupligordijn
Plissé- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. Bovendien is het dupligordijn hierdoor extra verduisterend en zeer geschikt voor de slaapkamer. De plooibreedte van plisségordijnen is 20 of 32 mm en de duplistoffen hebben een plooibreedte van 25, 32 of 64 mm.

Twee-in-één model

Een blijvend succes is het twee-in-één model, waarbij je een verduisterende stof voor ‘s avonds en ‘s nachts en een transparante stof voor overdag combineert in één plissé- of dupligordijn. Dit model is ideaal voor de slaapkamer. Wil je geen 

inkijk in huis? Kies dan voor een vrij pakket, waarbij het zicht naar binnen wordt verminderd.

Energiebesparing

Wist je dat je met plissé- en dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom. Wanneer het buiten warm is, vind je binnen aangename verkoeling. Als je een hout, parket- of laminaatvloer hebt in je interieur werkt een plissé- of dupligordijn tevens geluiddempend.

Kies voor natuurlijke raamdecoratie en vraag in onze winkel naar de collectie bécé plisségordijnen. Wij

tonen u graag de veelzijdige mogelijkheden van plisségordijnen.